Cumartesi

220.İzleyicim gelmiş :)



Çok mesudum...
220 izleyicim olmuş.. İzleyen de izlemeyen de sağ olsun :)

Sevgili izleyicilerimden bir kısmı çekiliş yaptığım zaman gelmişti.Bir kısmı çok daha önceden.Bir kısmı da kendi geliyor sağ olsun.Sayı arttıkça çok hoşuma gidiyor. Biliyorum tabi ki 220 kişi de beni anında yada devamlı izlemiyor ama olsun :)

Bu blog denen zımbırtı güzel olay..Ne çok şey öğrendim tatlı şeker insanların bloglarından. Blog sinirimi stresimi alıyor vallahi.Örgü gibi bişey :P
( örgü de öremem ya, o ayrı )

Rengarenk bir dünya burası. Hayatın acı gerçekleri yok, alışveriş var, makyaj var, şiirler var bazen, süper fotoğraflar var, sıcak muhabbetler var.Ne güzel şeyler bunlar şu fani dünyada..
Herkese bol muhabbetler güzel dakikalar diliyorum ...

Keşke bir konuda süper bilgili olsaydım ve bloggerlarla bunları paylaşıp bir işe yarasaydım.Ama bu işi çok iyi yapanlar var. Ben kendimce günlük tutuyorum diyelim. Bana eşlik eden cici kızlara, şeker ablalara, sevgili blogdaşlara teşekkür ederim. ( erkek izleyicim fazla yok sanırım)

Güzel güzel bloglar açıp, bizleri çoğu konuda bilgilendiren herkese , evdeki işi gücü, çoluğu çocuğu, kocayı,anayı bırakıp iki satır kelam eden herkese benden kocaman öpücükler, sevgiler :))

Bu arada konu açılmışken bir teşekkür de sevgili cicişim Stil Direktörü'ne.
Her konuda sorduğum soruları büyük bir sabırla ve cicili bicili tavırlarıyla yanıtlayan, hiç bir çıkar gözetmeksizin gecenin yarısı, sabahın körü demeden bana yanıt veren canım direktörüme de kocaman öpücükler gönderiyorum.



Ve bu vesileyle kendisini bir gün Cadde'de bir kahve içip iki lafın belini kırmaya davet ediyorum.Bu Stil Direktörü'ne açık çağrıdır. Kahveler benden ciciş :))

6 yorum:

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

Ne güzel :) sayılar arttıkça daha bi yazmak geliyordur insanın içinden :) bende henüz yeniyim bakalım darısı benim başıma :)

Dominika dedi ki...

*♥*anadolu_universitesi*♥* , sayı arttıkça yazarken kelimelerimi çok dikkatli seçiyorum. Yanlış anlaşılmasın, aa ne biçim kız demesinler :))

Moda tasarım/tekstil♥ dedi ki...

Daha bol izleyicilere canım tebrikler:)

Dominika dedi ki...

Züleyhaaa, sağol tatlım :) çok sevindirik oluyorum insanlar geldikçe :)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hayırlı olsun tatlımmm böle 500. izleyicilerinide görürsün inşallaaaahhhh darısı benim başıma..

Dominika dedi ki...

my makeup story ,sağol şekerim :)) inşallah, amin :)