Pazar

Bkm Mutfak Oyuncuları çok güzel hareketler bunlar



Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izlemeyeniniz yoktur sanırım.
Her pazar mutlaka izliyorum ben :)

İyi ki varlar,en azından pazar günleri güzel bir şeyler izliyoruz :)

İnternet sitelerini gördünüz mü bilmiyorum ancak mutlaka bir tıklamalısınız.
Sitede neler yok ki,
Skeçler, kamera arkası görüntüleri ve hiç bir yerde görmedikleriniz var.
Ayrıca sahnede godiklere dağıtılan t-shirtleri yakından görebilir ve hatta beğendiklerinizi oylayabilirsiniz.
Üye olup godik olabilirsiniz..
Ben zaten godiğim diyorsanız üye olmadan da her şeyi izleyebilirsiniz :))
Ancak godik olursanız godiklere özel avantajlardan faydalanabilirsiniz..
Çok Filim Hareketler Bunlar Ön Tanıtımını izleyebilirsiniz.
Hayranlarına duyurulur :))

Oyuncularla ilgili bilgiler siteden alınmıştır ,
BKM Mutfak oyuncularını izlemek için burdan buyrun :))


BÜŞRA PEKİN
1982 Suudi Arabistan doğumlu olan Büşra Pekin, eğitimine Yaşar Neng Koleji'nde başladı. Liseyi Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. Türkiye;ye dönmesinin ardından 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi G.S.F Tiyatro / Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Ardından BKM. Mutfak Oyuncuları'na katıldı. Büşra Pekin, halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.



GÜLHAN TEKİN
İzmir'de doğan Gülhan Tekin D.E.Ü Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Dramatik Yazarlık bölümünden mezun oldu. Senaristlik dışında kamera arkasında reji asistanlığı, sanat yönetmenliği, ajanslarda reklam metni yazarlığı gibi işler de yaptı. Fırtına, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası dizi filmlerde rol alan Gülhan Tekin halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.


ZEYNEP KOÇAK
Zeynep Koçak 1983 yılında doğdu.Ted Ankara Koleji ve Çankaya Üniv. Hukuk Fakültesi mezunu olan Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yaptı. Kendisinin yazıp yönettiği 'Müdahale' isimli kısa film bir çok ünlü festivale katılmış ve ödül almıştır. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir ve halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.


BURCU GÖNDER
Burcu Gönder 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesinde yüksek eğitimine başladı. Aynı yıl içinde İstanbul Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğuna katıldı.İki yıllık eğitim sürecinin ardından, 2003 yılında Ayışığı Sanat Evi Tiyatro Grubunda yer almaya başladı ve Tuncer Cücenoğlu'nun "Çıkmaz Sokak" adlı oyununda sahneye çıktı. "Altın Çocuk" ve "Sihirli O" adlı çocuk filmlerinde rol aldı.


AYÇA ERTURAN
1983 yılında İstanbul'da doğan Ayça Erturan ilk,orta ve lise yıllarını İstanbulu’da geçirdi.Tiyatroya Müjdat Gezen Sanat Merkezi kurslarıyla başladı. Marmara Üniversitesi Radsyo-Tv-Sinema Bölümü'nde okurken eş zamanlı olarak Pera Güzel Sanatlar' da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli tv dizi ve programlarında, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.



GÜLSÜM ALKAN
1971 yılında Alaşehir’de doğdu.1992 yılında İzmir’de Genç Anadolu grubuna katıldı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü TiyatroTarihi ve Teorisi Anabilim Dalı’nda eğitimini tamamladı. Üniversite öğrenimi sırasında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı.İnce İnce Yasemince,Cennet Mahallesi,Arka Sokaklar, Yabancı Damat dizilerinde rol aldı. 2006 yılında BKM oyuncularına katılan oyuncu halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.



MURAT EKEN
Murat Eken 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra, New York'ta bulunan Rensselaer Polytechnic Institute'a başladı. Üçüncü sınıfta Makine Mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek, eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Tiyatro bölümünde devam etti. "Bir Demet Tiyatro", "Ertelenmiş Hayatlar", "Hatırla Sevgili", "Kutsal Damacana" , "Benim Tatlı Meleğim" projelerinde rol alan Murat Eken halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.


BÜLENT EMRAH PARLAK
1979’da İstanbul’da doğan Bülent Emrah Parlak 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde ki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi.2004 yılında Bkm Mutfak oyuncularına katıldı.2005-2006 yıllarında BKM'de sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı..2005 yılında "Organize işler" 2006 yılında "Mavi Gözlü Dev" adlı sinema filmlerinde ve Deliler adlı televizyon filminde rol aldı.


ŞAHİN IRMAK
Şahin Irmak 1981 yılında İzmir’de doğdu.Çeşitli sinema, tiyatro ve dizi projelerinde rol alan Şahin Irmak 2005 yılında Bkm Mutfakoyuncularına katıldı. Halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.


ERSİN KORKUT
Ersin Korkut 1977 yılında Hakkari'de doğudu.İlk,orta Ve lise eğitimini burada tamamladı. 1998 yılında İstanbul'a yerleşti. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor oynunun arka kadrosunda çalışırken bu oyunda uygun bir rol denk geldi. Oyunda oynamak isteyen Ersin'e Yılmaz ERDOĞAN "Bu işler o kadar kolay değil'' dese de ''ben kendim güveniyorum abi '' diyerek rolü kaptı. Ersin Korkut, BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.


ESER YENENLER


METİN YILDIZ


OĞUZHAN KOÇ


Hiç yorum yok: