Cumartesi

Diadermine T Bölgesi Arındırıcı Bantlar



Normal ve karma ciltler özel bakıma ihtiyaç duyar.Özellikle cildin T-bölgesindeki yağ oranının dengelenmesi gerekirken yanak gibi kuru bölgelerinde nemlendirici bakıma ihtiyacı vardır.Normal ve karma ciltlerin önemli gereksinimleri ciltteki parlamanın giderilmesi,cildin yoğun olarak nemlendirilmesi ve uzun süreli tazelik hissidir.
Diadermine T bölgesi arındırıcı bantları su ile aktifleşen formülüyle alın-burun-çene bölgesindeki kire,siyah nokta ve kalıntılara yapışır ve bu bölgeyi derinlemesine temizler.
Diadermine T bölgesi arındırıcı bantların kullanımı çok kolay,etkisi ise harika. Yüzünüzü önce temizleyip sonra bantı uygulayacağınız bölgeyi hafifçe ıslatıyorsunuz ve ambalajı açarak bantı yapıştırıyorsunuz. Bu nedenle ben banyo sonrası uyguluyorum. Tavsiye edilir.
Bantı yapıştırıp 4-5 saniye kadar elinizle bastırın. Bant cildinizde kuruyana kadar, yaklaşık 15 dakika bekletin.Ve yavaşça çıkartın. Bantı çıkarttığınız yerde bir ferahlama, bir arınma hissedecek hatta bantın üzerinden de ferahlamayı göreceksiniz.

Bantları haftada 2-3 defa kullanabilirsiniz.Bantlar standart olduğu için yüzünüzde her bölgeye (burun,alın,çene) uygulayabilirsiniz. Bir pakette 6 adet bant var.
Şiddetle önerilir...

Hiç yorum yok: