Cuma

Akrep Burcu Kadını ( opps!!)



Bir Akrep Kadını olarak Kasım ayına girdiğimiz şu günlerde Akrep Kadınlarından biraz bahsetmek istiyorum.Evet çok şükür akrebim :) Şimdi azıcık kendimi şımartayım:)

TEMEL ÖZELLİKLER

Yönetici Yıldızı: Mars ve Pluton (Çekicilik, cazibe, savaş ve yeni sartları temsil eder)
Grubu: Su, negatif
Burcun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneği: Sezgi
Özelliği: Kararlılık ve inceleme
Emeli: Zenginlik
Amacı: Hayat boyu zenginlik
Anahtar Sözcüğü: Tutkulu
Yenmesi gereken huyu: Acımamak, ihmal etmek
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu sayıları: 8, 9, 3,5,7
Uğurlu taşı: Topaz
Uğurlu renkleri: Korkırmızısı, siyah
Uğurlu çiçekleri: Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği
Uğurlu kokuları: Misk, manolya
Hoşlandığı müzik: Marşlar ve canlı parçalar
Olası hastalıkları: Boğaz, boyun, mesane, uretra, böbrek ve üreme organları hastalıkları, tansiyon
Çok iyi anlaştığı burçlar: Balık, Yengeç
İyi anlaştığı burçlar: Yay, Oğlak, Başak, Terazi
Kötü anlaştığı burçlar: Boğa, Aslan
Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

Başarılı olacağı meslekler: Yönetici, organizator, endüstri lideri, komutan, satış yöneticisi, müdür, operator dişçi, teknik mühendis, gazeteci, kimyacı, müzisyen, müzik aletleri yapımcısı, tamirci, yazarlık, denizci, havacı

Burcun ünlüleri: Alain Delon, Alfred Nobel, Burt Lanchester, Charles Bronson, Christian Bernard, Diego Maradona, Indra Gandhi, Jody Foster, Katherine Hepburn, Linda Evans, M.Kemal Atatürk, Marie Curie, Mesut Yılmaz, Monet, Nadia Comanecchi, Nazlı Ilıcak, Pablo Picasso, Prenses Charles, Rock Hudson, Süleyman Demirel, Tansu Çiller,Berrak Tüzünataç.

Akrep Kadını
23 Ekim - 21 Kasım

Akrep burcu kadını cazibeli, azimli,hırslı,akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. Hoş bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmesine karşın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir.
Akrep kızının derin, gizemli bir güzelliği vardır. O mıknatıs gibi çekici, gururlu ve güvenlidir. Ama Onun gizli bir pişmanlığı vardır. Erkek olarak doğmamıştır.
Bu açıklamayı yapan Akrep kızlarının sıcaklığını neredeyse buradan hissedilebilir.Dünyada yaşayan bir tek Akrep kızı yoktur ki, tam anlamıyla kadın olmadığını düşünmesin.

Kıskançlık akrep burcu kadınının mizacında vardır. Kendisinden üstün olan ya da sahip olamadığı her şeyi kıskanabilir. Dostlukları onun için çok önemlidir. Daima çevresinde nüfuzlu dostları bulunur.Yalandan nefret eder. Yalan söylenildiğini hissettiği anda o ortamdan uzaklaşmayı tercih eder. Dürüsttür ve dürüstlüğe fazlasıyla önem verir.

Gururlu akrep burcu kadını doğru bildiği konularda kesinlikle taviz vermez.Cesurdur ve tuttuğunu koparıncaya kadar çabalamaya devam eder. Başarısızlığı hiçbir şekilde kabul etmez. En olumsuz yönü şüpheci olmasıdır. Herkese karşı garip bir şüphecilikle yaklaşır. Kolay kolay karşı tarafa güvenmez. Her ne kadar mantığıyla hareket etse de içten içe fazlasıyla duygusaldır.

Akrep burcu kadını yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. İntikam duygusu çok gelişmiştir. Çevresindeki kötü niyetli insanlara karşı suskun kalmayı pek tercih etmez.

Akrep burcu kadını doğal cazibesiyle karşı cinsi fazlasıyla çeker. Bir ilişkide öncelikle sevgi ve saygıya önem verir. Fazlasıyla kıskançtır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. Eğer erkek saygılı aşk dolu ve arzulu bir yaklaşım içinde olursa akrep burcu kadını eşini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sahiplenme duygusu fazlasıyla gelişmiştir.

Akrep burcu kadını aşkla sevdiği bir erkekle ömür boyu mutlu olabilir. İlişkisinde sorumluluk sahibidir. İlişkide genelde çocuk istemez, fakat çocuk sahibi olmuşsa sorumluluk sahibi mükemmel bir anne olacaktır.



ÖZEL MESAJINI SESSİZCE VERİR
Akrep kızı baştan çıkarıcı bir tavırla size doğru ağır ağır yürür ve sezsizce özel mesajını verir.Şaşırtıcıdır ama, bu kadınlar blucinlerin veya basketbol papuçlarının içinde bile baştan çıkarıcı görünebilirler.
Akrep kadınlarının çoğu kısa kirpikli erkek Ayşe'lerdir. Ayrıca, kafanızın içini apacık okuyabilen o güzel, gizemli gözlerle, Onun fazla bir süse de ihtiyacı yoktur.

Başka bir kızı kendinden geçirecek olan romantik bir sözü Ona fısıldarsınız, keskin, delip geçici bir bakışla gerçek niyetinizin ne olduğunu görecektir.
Emin olabilirsiniz ki, kontrolu kaybedince kapıldığı öfkeye benzer bir öfke kesinlikle yoktur.
O, zorbalık eden, karşısındakine hükmeden alaycı ve soğuk bir kadın olabilir. Sonra da 250 derece sıcaklığında kızgın bir fırına dönüşebilir.
O zehir gibi alaycı bir kinle nefret edebilir. Ve şiddetli bir tutkuyla sevebilir. Öfkeli bir ölüm meleği gibi çığlık atabilir ya da sevecen bir kumru gibi fısıldayabilir.Emin olabileceğiniz bir şey var o hiç bir zaman kendi halinde renksiz bir insan değildir.

Akrep kadınında, omurganızdan yukarı doğru buz gibi titremeler meydana getiren şaşırtıcı bir yetenek vardır. Bu kara büyünün garip bir şeklidir ve O bunu öyle ustaca başarır ki, gerçek bir büyü gibidir. Bir kez gözleriniz Onunkilerle karşılaştıktan sonra artık kaçma şansınız pek yoktur. O esrarlı altıncı duyusuyla gelecekteki eşini çoğunlukla ilk bakışta tanıyabilir. Ve her nasılsa bu sezgisini anında karşısındakine geçirebilir. Ya Onun büyüsüne kapılacaksınız ve başınız dönerek teslim olacaksınız yahut da korkudan ödünüz patlayacak ve imdat diye bağırarak kaçmak isteyeceksiniz.
Aceleniz ne? Biraz bekleyin.
Yaşamın ne olduğunu anlayabilirsiniz. O biliyor. Size de öğretecek.

Bir Akrep kadını erkekteki zayıflığı hoş göremez.
O erkekte yükselme hırsı ve cesaret arar. O kendisine egemen olan ve gizli kişiliğine zarar vermeden kendisini gururlandıran bir eş ister.
Bu erkeğin güçlü, erkekçe ve ortadan uygun yüksek derecede bir zeka ve geçici olmayan soyut, filozofça bir bilgelikle tanışıklık arar. O'nun için bir oyunu, bir kitabı, dini, mobilyaları beğenmek, sevmek ya da beğenmemek, sevmemek diye birşey yoktur.Ya nefret eder, ya da heyecanla tapınır.


O, bilinmeyenleri araştırmaya meraklı olduğu için, görünüşüne bakılırsa önce şu yasak meyvanın peşine düşmüş gibidir. Gözlerinde ki o derin, garip ifade de bu izlenimleri güçlendirmektedir.Akrep kızının, yaşamı tanıma çabaları içinde bazen tehlikeli sularda dolaştığı doğrudur; içinde en küçük bir korku izi olmadan.
Bu araştırma merakı onu gerçekten bazı tekin olmayan dolaşık yollara sürükleyebilir. Ancak tipik Akrep her keşfin içinden hala sağlam ve temiz olarak çıkacaktır. Gene de çok güçlü karakteri sayesinde Anka kuşu gibi, deneyimlerinin külleri arasında tekrar dirilip kalkmayı başarır.

Akrep kadınları yetkiden çok hoşlanırlar ve bunun için pek çok şeyi feda edebilirler. Her ne kadar, kendisi özveride bulunacak ve planladığınız amaca ulaşıncaya kadar çok az şeyle yetinecekse de, sonsuzada kadar sefalet içinde yaşamaya katlanamayacak kadar mağrur olduğunu unutmayın.Mantıksızca uzun bir süre buna katlanmağa zorlanırsa son derece huysuz ve hoşnutsuz olabilir.
O herşeyine sahip olan bir insandır ama kendisine sahip çıkılmasını istemez.

Erkek ve kadın Akreplerin en kötü huylarından biri de, duygular söz konusu olduğu zaman kendi görüşlerinden başka hiçbir görüşü anlamak istememeleridir.Bir uzlaşmaya yanaşmak için haftalarca düşünmeleri gerekir.

Karşı cinse duydukları doğal ilgi, plotonik düzeyde kalsa bile, en az Onun kadar kıskanç olmanıza neden olabilir.O herhalde fırsat çıktıkça gördüğü her erkeği büyüleyecek ve onlar birbirlerini hipnotize ederken, siz oturup seyretmek zorunda kalacaksınız.

Akrebin adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür.
İnsanların çoğu bunu unuturlar.O her iyiliği hatırlayacak ve onun karşılığını size iki katı olarak verecektir. Bunun tersi de olabilir.

Kaynak- akrep-burcu / erkeklerkadinlar / astroloji.org

1 yorum:

Betül Özbir dedi ki...

kız allah iyiliğini resmi görünce korktum valla .))