Cumartesi

Lancome Hypnose Drama




Lancome Hypnose Drama
Fiyatı 68 lira

Yeni aldığım ve henüz 2 kez kullandığım bir ürün. Doğrusu çok fazla şey bekliyordum sonuç pek de istediğim gibi olmadı. Çok daha iyilerini kullanmıştım. İyi bir rimel tavsiyesi olan var mı?

8 yorum:

Adsız dedi ki...

mac zoomlash bence en iyisi ,ama başka bi fırçayla kullanmalısın :)

Dominika dedi ki...

prettyflowery,teşekkür ederim tavsiyen için.caddeye yolum düştüğünde uğrar alırım :)bir de onu deneyelim.

Adsız dedi ki...

dene canım ,hem bu rimelin yarı fiyatına nerdeyse.fırça olarak da max factorun kullanmadığım bi rimelin fırçasını kullanıyorum ben .zaten rimelin tek kötü yanı olan topaklanmada böylece sorun olmuyo :D

Girls On Blog dedi ki...

yaaaaa benim de favorim oldu kendisi:))...cliniquein yeni rimelleri çok başarılı...onlardan birini dene derim..fiyati da az daha makul gibi lancomeden..

Dominika dedi ki...

prettyflowery,hiç kullanılmamış bir rimel fırçam olacaktı.Mac zoomlash alır almaz o fırçayla sürüp deneyeceğim.İstediğim tek şey biraz volüm :))

Girls-On-Blog,clinique'in rimelini denememiştim. O da aklımda bulunsun.Teşekkür ederim tavsiyen için :))

lirean dedi ki...

Çok şaşırdım. Yıllardır annemde bende Hypnose kullanırız ve başka rimele asla evet diyemiyoruz. Acaba drama olunca mı bozuldu :)

Bir kere Guerlain maskara kullanmıştım lancome dışında memnun kaldığım tek rimeldi diyebilirim açıkçası. Ama hangisiydi hatırlayamıyorum şimdi. Deneyebilirsin belki..

Dominika dedi ki...

Lirean sanırım drama pek iyi değil. yada ben beklediğimi bulamadım.. hypnose hakkında iyi şeyler duymuştum, ama dramayı aldım :) ve memnun kalmadım açıkçası.. tavsiyen için teşekkürler :)

lirean dedi ki...

Denemeden mi almıştın? kullandığım Guerlain marka maskaranın tam adı Maxi Lash Extreme Volume imiş