Cumartesi

Küçük Sırlar'ın Ali'si meğer kimmiş?



Küçük sırlar dizisini bazen denk gelince izliyorum..Yani bayılarak izlemiyorum çünkü lise muhabbetleri benim için çok gerilerde kaldı.Dizi bana çok hitap etmese de televizyon işte, izlettiriyor kendini..İzlerken en çok Ali'ye takılırdı gözüm. Alıcı gözüyle bakarsak en beğendiğim tipti Ali.. ( Ki alıcı gözüyle bakmışlığım var evet :))

Dün akşam Beyaz Show'u izlerken aaa bir baktım Ali ile Çet çıkmasın mı.. Çet kişisi gayet güzel siyah bir takım elbise giymişti, Ali ise beni şaşırtmayarak kırmızı bir pantolon ile katıldı show'a.
Tarzı olan kişileri severim:)) Evet Ali'yi boşuna beğenmiyormuşum diye düşündüm..



Ekşi sözlük 7/24 açık olduğu için hemen yorumları okumaya başladım göz ucuyla programı izlerken. Veeeee aman tanrım ne okusam beğenirsiniz..Benim lise talebesi sandığım cool Ali'can meğersem Hande Yener bacımın eski manitası çıkmasın mı?
Şok oldum hala şoktayım..Az önce nette görselleri aradım ve burdan buldum bir kaç foto.. Ali'ye de bak sennnn..Cin ali seni...
Ben Hande Yener ve Kadir Doğulu ilişkisini biliyordum ama Kadir Doğulu'nun 28 yaşında olduğunu ve Ali'nin Kadir Doğulu olduğunu bilmiyordum. :))
Küçük Sırlar'ı bir de şimdi izleyeyim bakalım..
:))

4 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

ooo canım sen çok geride kalmışsın ama daha ilk gün isimler açıklanırken tanıdım ben:)

Dominika dedi ki...

şekerim ben lise olayını çok gerilerde bıraktığım için diziyle fazla ilgim yoktu.dediğim gibi ara ara bakıyordum.dizinin fanları bilir tabi de ben valla dün akşam öğrendim..aaa hala şoktayım..hande ve ali :)))

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

evet canım adam hiçken birden meşhur oldu hiiiç sevmem o adamıı o yüzden gıcığım o karaktere:)

Dominika dedi ki...

handenin sevgilisi olarak meşhur oldu :))