Cumartesi

Flormar alışverişinizde hem siz kazanın, hem kankanız :))

Flormar'ın çarpıcı renklerdeki ürünlerinden sizinle birlikte iş arkadaşınız da satın alsın,makyaj çantanızdaki eksikler için ekstra para ödemenize gerek kalmasın.

Evet yanlış okumadınız.Tek yapmanız gereken sipariş verirken size gözü takılan veya ürünleri alıp kullandıktan sonra bu tecrübenize kulak misafiri olan iş arkadaşınızın da sipariş vermesini sağlamak.Arkadaşınızın sizin referansınızla internet sitesinden sipariş vermesi durumunda Flormar'ın tırnak/dudak ve göz gruplarından çeşitli ürünlerin sahibi olacaksınız.

Sizinle aynı iş yerinde çalışan arkadaşınızın aşağıdaki meblağlarda sipariş vermeleri durumunda, sizin bir sonraki siparişinizde aşağıdaki ürünleri Flormar size hediye ediyor.
Tek yapmanız gereken arkadaşınız sipariş verdikten sonra arkadaşınızın ad /soyad ve kurum bilgilerini aşağıdaki adrese e posta yoluyla bildirmek.

elifk@flormar.com

Neler Mi Hediye Ediliyor ? :

1)Arkadaşınız 0-15ytl arasında sipariş verirse ,size istediğiniz oje hediye ,

2)Arkadaşınız 15-30ytl arasında sipariş verirse, size istediğiniz bir oje ve ruj hediye ,

3)Arkadaşınız 30ytl ve üzerinde sipariş verirse terracotta serisinden terracotta allık veya fardan istediğiniz bir rengi hediye

Bu fırsatı kaçırmayın.Arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını getirerek bu sisteme üye olabilir,bu ve benzeri birçok avantajdan faydalanabilir.

Flormar'ın yeni kampanyası, bence çok güzel olmuş.
Kankasının makyaj malzemelerini kıskananlar için :))

Flormar'ın hediye olarak göndereceği ürünler için tıklayın !

Hiç yorum yok: