Pazartesi

Yurtdışından alışveriş yapmayı sevenlere...

Yurtdışından kozmetik alışverişi yapıyorsanız , ücretsiz gönderim yapan bu sitenin promosyonlarına bakmanızı öneririm.




DEWY FINISH

Ultra-lüks ipeksi bir son için nemlendiricili kompakt pudra.

DEWY FINISH yenilenmiş rahatlığı ve nemlendiricili kompakt pudra cildinizi korur ve beslerken, aynı zamanda cildinizin en iyi şekilde görünmesini sağlar– taze, ipeksi ve kusursuz.
DEWY FINISH’in ultra satenimsi pudrası cildinizde kusursuzca kayarken,cildinize mükemmel bir şekilde karışarak inşa edilebilir bir kapatıcılık sunar; kişisel tercihlerinize göre cildinizi tül gibi incecik sarar. Kolayca bol ipeksi görünümlü bir cilt yaratır, cildinizdeki leke ve kusurları kapatarak zarif bir gece görünümü sağlar. DEWY FINISH kuru ve soğuk kış mevsiminde bileşimindeki Hyaluronik asit ile cildinizi rahatlatır ve cildinizin nemliğini gün boyu mükemmel bir şekilde artırır. Denizsel kaynaklı Squalane özlü 3D Hydra Kompleksi ve diğerleri, cilde zarar veren en küçük çevresel kaynaklı oksidasyona karşı cildi tamamen koruyucu bir siper oluşturur.

Daha fazla örtücülük ve daha bütünsel bir görünüm için; DEWY FINISH 'i DEWY ALLURE nemlendirici likit fondöten üzerine uygulayın.





DEWY ALLURE

Ultra –besleyici, ipeksi temel yapısıyla nemlendiricili likit fondöten.

UNT DEWY ALLURE geleneksel makyaja bakış açınızı tamamı ile değişterecek. Sadece yüzeysel cilt güzelliğini ortaya çıkarmakla ve de kapatıcı olarak işlev görmekle kalmayıp, fondöteniniz bundan fazlasını yapacaktır- cildinizin güzel görünümünü korumak için tüm gün nemlendirir ve yaşlanmaya karşı korur.

Birden fazla nemlendirici özellikleri ile deniz yosunu özü, hyaluronik asit ve hidrolize ipek ile zenginleştirilmiştir, DEWY ALLURE cildi rahatlıkla besler ve cildin derin katmanlarına nem takviyesi yaparken dahi cilt tonunu zorlanmadan parlatarak düzeltir. Saten ve ağırlıksız formülü yanında cildinize anti-aging bileşimi, canlandırıcı ve sıklaştırıcı maddeleri ile cildinizi normal süresinden fazla bir zamanda korur ve sağlıklı bir parlaklıkla yeniler. Makyaj uygulaması sırasında cildinizi şımartarak ipeksi, nemli ve kusursuz bir makyaj tabanı sağlayarak, bu soğuk havalarda bile cildinizi asla kurutmaz.

Daha fazla nemlendirme ve daha eksiksiz bir görünüm için DEWY FINISH öncesi DEWY ALLURE nemlendiricili kompak pudra uygulayın.

Hiç yorum yok: