Çarşamba

Camdan bakan kedilerim :)

Bu şirin arkadaşlarım camın önünde takılır. Camı açınca gelirler miyavlamaya başlarlar ,hemen mamalarını veya evde o an ne varsa mama olarak veririm, karınlarını doyururlar. Ve fakat beyaz kızımız haricinde hiç birisi bize yüz vermez. Sadece karnını doyurur giderler..
Belki bir gün sevdirirler kendilerini.Bir yıldan fazla oldu, hala naza çekiyorlar..peffff...
Bu arada resmini şimdi çekemediğim 3-4 kedicik daha var.
Bu sayı her geçen gün artıyor..Yakında adım kedili kıza çıkacak.
Çıktı mı yoksa :))


İlk fotodaki beyaz kedicik en tatlısı.Gelir kendini sevdirir uslu uslu. Camın önünde yaşar. Çok akıllı. Üç yavrusu vardı.Hepsi öldü.Çok üzüldüm sormayın !
Ortadaki kediciğin bir gözü mavi,diğeri yeşil. Aralarında en ufak ve en psikopat olanı.Sanırım kedi dünyasının sert şartları onu bu ufak yaşında manyak etti. Bir pıslıyor,bir pıslıyor sormayın.
Pıslamak : Ağzını açarak dişlerini gösterip pııssss'a benzer bir ses çıkartarak karşısındaki korkutma şeysi.
Kimseyi yanına yaklaştırmadığı gibi, kedilerin çoğunu dövüyor.Evet bildiğin dövmek !

En son fotodaki kediden biraz korkuyorum ben.Gözleri bir tuhaf bakıyor bana sanki.Her an üstüme atlayacakmış gibi bir havası var.Ama sanırım zamanın büyük bölümü karnı aç olduğu için böyle bir ifadesi var. Yemeği genelde alıyor ve yutuyor, çiğnediğini görmüyorum.Değişik bir kedi.Tamamen yabani !


2 yorum:

cecilia dedi ki...

oyy ne tatlılar ya :)
bewnde kedileri hiç sevmezdim önceden ama içimde bi kedi sempatisidir gidiyor :) dominikacım bence senin gibi iyi yürekli birine minnet duyuyorlardır boşver sen beyaz kediyi sev olsun :)

Dominika dedi ki...

tatlıdırlar cecim.. hala buralardalar.. köpek aldım, cama yaklaşamıyorlar ama olsun :) yine de camın civarındalar her zaman :) eskiden ben de çok yaklaşmazdım ama şimdi hepsiyle kanka oldum :) bazen insanlardan çok sevesim geliyor upss :))