Cuma

Yurtdışından Alışveriş Nasıl Yapılır?

Alışveriş yapmayı sevmeyen kadın yoktur herhalde.
Varsa da o ''kadın'' değildir :)
Siz de kimileri gibi buraları bana dar geldi, yurtdışından alışveriş yapmalıyım diyorsanız , size bunun nasıl yapılacağını öğreten harika bir site var.

Blog sahibesi tamamen kendi deneyimlerinden yola çıkarak alışverişin start aldığı noktadan başlayıp, ürünleri eline ulaştığı ana kadar olan süreci kalem kalem anlatıyor.
Yurtdışından nasıl alışveriş yapılır,hangi sitelerde kargo bedeli ödemezsiniz, nelere dikkat etmelisiniz gibi kilit sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Blogu uzun süredir takip ediyorum. Ve çok başarılı buluyorum. Yurtdışından ürün almak isteyen ancak nasıl başlayacağını,nereden alışveriş yapacağını bilmeyenler için harika bir site.Mutlaka göz atmalısınız.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ABD'den veya bir Amerikan sitesinden alışveriş yapacağım zaman hep viaddress.com 'u kullanıyorum çünkü Viaddress size sanal bir ABD adresi sağlıyor. Bu sayede her hangi bir Amerikalı bir satıcıdan veya eBay satıcısından alışveriş yapabiliyorsunuz ve aldığınız ürünü Viaddress size kargoluyor.

Üyelik ücretsiz, http://www.viaddress.com adresinden üye olup hemen sanal ABD adresinizi alacaksınız. Ayrıca, satıcı uluslarası kredi kartlarını yada size uygun ödeme seçeneklerini kabul etmiyorsa Viaadress ürününüzü sizler için her hangi bir komisyon isteden satın alıyor. Gerçekten kullanışlı! Bir göz atmanızı tavsiye ederim. http://www.viaddress.com