Cumartesi

Carmina Mineral Serisi



Her geçen gün ürün yelpazesini genişleten Carmina, şimdi de dünyanın doğal bakım ve güzellik trendi olan "Mineral içeren ürünleri" bayanlara sunuyor. Cilde canlı ve doğal bir görünüm kazandıran CARMINA MINERAL SERİSİ'nde fondöten, kapatıcı, pudra ve allık ürünleri bulunuyor.
CARMINA MINERAL SERİSİ:
Demir, manganez, bakır, çinko ve silikon beşlisinden oluşan mineral bileşenleri içerir. Bu mineraller hücre yenilenmesine yardımcı olur.
Cilde canlılık veren, kılcal damarlardaki kan dolaşımını hızlandıran ametist tozu içerir.
Gözenekleri kapatmayan özel mikronize talk mineral içeriği ile sağlıklı makyaj için idealdir.
Sentetik mumsu bileşenler ve esans içermez.


Mineral makyajın ne olduğunu bilmeyenler için kısaca anlatalım. Aslında mineral kozmetik ürünleri çok uzun yıllardır kulanılıyor. Ürünlerin geçmişi eskiye dayansa da ,son yıllarda doğallığa ve doğal ürünlere olan ilginin artması nedeniyle ismini daha fazla duymaya başladık .
Mineral makyaj, gözenekleri tıkamayan, cilde zarar vermeyen,ciltte yağlı bir görüntü oluşturmayan ve genelde pudra şeklindeki makyaj malzemeleri ile yapılan makyajdır. Mineral makyajın temel felsefesi ise içeriğinde cildinizin doğallığına zarar verebilecek hiç bir maddenin kullanmamasıdır. Tamamen doğal ve zararsızdır.

Mineral ürünlerin içinde diğer makyaj ürünleri gibi onlarca çeşit kimyasal madde yoktur. Yaz boyunca rahatça kullanılabilen, güneş koruma faktörü içeren, cildin nefes almasını sağlayan ve aynı zamanda antialerjik ürünlerdir. Bu ürünler müthiş kapatıcı ve uzun süre kalıcıdır. Sabah yapılan makyaj akşama kadar akmadan,bozulmadan kullanılabilir. Daha da güzeli denize giderken bile kullanılabilir,çünkü 2 saat kadar suya dayanır.
Herkesin doğal mineral ürünleri kullanmasını tavsiye ederim.
Çünkü cildimiz çok değerlidir.

Hiç yorum yok: