Çarşamba

Paramarka, Pijama-Terlik-Reklam

Paramarka'nın sloganı pijama,terlik,reklam!!

Yani evinizden, oturduğunuz yerden pijamalarınızla, üstünüzü bile giymeye gerek duymadan,yerinizden kalkmadan markanızı seçin, hayal gücünüzü elinize alın ve başlayın reklamları yaratmaya. Markaya en uygun reklamı yaratın, paraları kapın.
Yarattığınız reklam beğenilirse para ödülü var.
Paramarka'dan alıntı yaparak konuyu biraz daha açalım isterseniz..
Şöyle ki ;

Paramarka’da ne yaparım?

Paramarka seni reklam dünyasına davet ediyor. İster beğendiğin marka için reklam yarat, ister varolan reklamları izleyip yorum yap. Üstelik bunun karşılığında çeşitli para ödülleri kazan.
Paramarka “Pijama, Terlik, Reklam” sloganından yola çıkılarak oluşturulan www.paramarka.com, beyin, göz ve kulak olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor.

Beyin’de ne yaparım?

Beyin’de reklam dünyasına ilgi duyan ve bu dünyada varolmak isteyen gençleri yani seni hedefliyoruz. Bu bölümde Türkiye’nin önde gelen ve beğenilen markaları ya da ürünlerine ilişkin bilgiler verilerek senden bu konuyla ilgili bir reklam hazırlamanı istiyoruz. Sonrasında hazırladığın reklamlar kullanıcıların oylamasına sunuluyor ve kazanan reklama para ödülü veriliyor.


Bildiğin mecraları nasıl tanımlarsın? Koca koca fotoğraflar billboard, küçük olanları basın ilanı mı? Fotoğrafın hareketlisi tv reklamı, sesli olanı radyo reklamı mı? Peki yep yeni bir mecra nedir?

-Yepyeni bir macera?
Macera değil, mecra! Paramarka.com! Kendi hazırlayacağın büyük ya da küçük, hareketli ya da sesli fotoğraflar; kendi reklamların, kendi fikirlerin, kendi yorumların... Aslında çok soru sorar, çok şey bekleriz senden...Çünkü senin 30 saniyede izlediğin reklama giden yolun, günlerce en iyi fikri bulmak için kafa patlatmaktan geçtiğini biliyoruz... Neden markalara senin süper fikirlerinle destek olmayalım.Yani normal reklamlardan farkımız bu Pijama,Terlik,Reklam Mecrası...

-Pijamaların üzerine reklam mı veriyorsunuz?
Hayır! Sen pijamanı, terliğini giyip evinden çalışıyorsun.İster büyük markalar için, ister süpriz bölümlere dahil ol...Geleceğin en büyük mecrasının bir parçası ol...Markalar peşinde koşsun, reklamcılığın adamı ol! Hemde evinden internet başında... Paramarka.com sloganı üstünde; PİJAMA, TERLİK, REKLAM !

http://www.paramarka.com/

Mutlaka ziyaret edin :))



Hiç yorum yok: