Cuma

Ünlülerin El Çantaları

Kıyafeti tamamlayan en önemli aksesuarlardan birisi olan el çantaları tüm kadınların vazgeçilmezi. Çoğu kadının, aslında neredeyse her kadının çanta ve bilumum aksesuarlara karşı inanılmaz bir zaafı vardır. Kendimden bilirim :) En az 25-30 tane çantam vardır. Artık kullanmaktan sıkılıp eşe dosta dağıttıklarım hariç. Neredeyse gördüğüm her çantayı alırım.
Her renk,her model,her marka çantam olmalı.
Çanta değiştirmek bazen kimi ufak detayları diğer çantamda unutmama neden olsa da, çanta sevdamdan asla vazgeçmem ! Cüzdanlara ise daha sonra değineceğim :)
Çanta sadece bir aksesuar değil, kadının bedeninde bir parça gibidir. İçinde milyon tane ıvır zıvır bulabilirsiniz. Her kadın küçük bir kaplumbağa gibidir, çantasında evini taşır. Bir kadının çantası her zaman kalabalıktır, ve genelde içinde aradığımızı biraz zor buluruz. Ama yine de çantalarımız bizim sağ kolumuzdur , ve onlar olmadan çıplak gibiyizdir.
Peki ya ünlüler hangi çantaları tercih ediyor ?
Jessica Simpson sıkı bir Louis Vuitton hayranı . Her gittiği yere aynı çanta ile gitmesinden belli oluyor zaten. Evet çantanın güzelliğine diyecek sözümüz yok ancak birkaç gün üst üste aynı çantayı kullanmak açıkçası beni sıkıyor .
Angelina Jolie ve küçük kızı Zahara ise Valentino Histoire kullanmayı tercih edenlerden. Anne-kız aynı model çanta ile ne kadar da şirin görünüyor öyle değil mi? Aslında Angelina Jolie bana göre pazar arabası taşısa bile tartışmasız yakışır. Tanrı kadını yaratmış !!
Anastasia Griffith, Alicia Witt ise Minaudiere tercih eden ünlüler.
Pamela Andereson da Louis Vuitton ve Bottega Veneta sevenlerden. Kullandığı çantaları çok beğendim. Özellikle Bottega Veneta marka çantasını. Türkiye'de nerede bulurum, nasıl alırım derseniz eğer, bu güzel İtalyan markasının çantalarını Akaretler ve İstinye Park'ta bulabilirsiniz. Beymen tarafından Türkiye'ye getiriliyor. Fiyatları biraz pahalı olmakla beraber kalitesine şüphe yok, ve kesinlikle çok şık . Peki pahalı ama ne kadar derseniz 5000-1000 euro'lardan bahsedebiliriz. Tabi ki ben bir çantaya 10.000.- euro vermem, onunla bir yıllık ev kiramı öderim derseniz o zaman size her zaman alışveriş ettiğimiz yerli markaları önerebilirim. Bu konuda da ayrıca bir yazı yazacağım .Bekleyiniz...











Hiç yorum yok: