Pazar

SENİN AŞKIN NE RENK?

Flormar, 13-14 Şubat 2010 tarihlerinde Ankamall Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği, “SeninAşkın Ne Renk?”aktivitesine herkesi bekliyor! “Senin Aşkın Ne Renk?”aktivitesinde, Flormar’dan 20 TL tutarında alışveriş yapan herkese profesyonel bir ekip tarafından 2010’un son makyaj trendlerinin uygulanacağı ”Sevgililer Günü” makyajı ve saçı yapılacak.



Flormar “Senin Aşkın Ne Renk?” aktivitesi, 13 ve 14 Şubat 2010 tarihlerinde Ankamall Alışveriş Merkezi’nde makyaj severleri ve çiftleri bir araya getirecek. Katılımcıların birbirinden eğlenceli saatler geçireceği aktivite, Ankamall Alışveriş merkezindeki Flormar kioskunun yanında yer alacak alanda, saat 13:00 – 20:00 arasında gerçekleşecek. Flormar, katılımın ücretsiz olduğu “Senin Aşkın Ne Renk?” aktivitesine tüm makyaj severleri davet ediyor!
“Senin aşkın ne renk?” konseptli Sevgililer Günü aktivitesinde,Flormar’dan 20 TL tutarında alışveriş yapan hanımlar isterlerse, profesyonel make-up artist ve kuaförler tarafından “Sevgililer Günü” makyajı ve dilediği saç modeli yapılarak, o günün en güzel kadını olacak.
Tüm gün devam edecek aktivitede, kiosku ziyaret eden çiftleristerlerse Flormar Sevgililer Günü Hatıra Fotoğrafı çektirerekSevgililer Günü’nü unutulmaz kılacaklar. Fotoğraflar ise özel çerçevesiyle birlikte tüm çiftlere hediye edilecek.
Aktiviteye katılmak için yapmanız gereken tek şey, 13 Şubat Cumartesi ve 14 Şubat Pazar günlerinde Ankamall Alışveriş Merkezi’nde yer alan Flormar kioskunu ziyaret etmek.

Flormar

2 yorum:

cecilia dedi ki...

aa süpermiş, ama sadece ankamall'da mı var bu etkinlik, e istanbullular napıcak mesela? :)

Dominika dedi ki...

istanbul'da yok sanırım. Olsa iyi olurdu :(