Kurs Hakkında :
Hamur işleriyle tanışın, harika kekler, kurabiyeler, pastalar yapın!
İÇERİĞİ: Tatlı/Tuzlu kurabiyeler ve kurabiye süslemeleri; Muffin, Brownie, Cup Cakes (Kapkek çeşitleri); Tart/tartölet, Quich yapımı; Mayalı poğaça (Pastane Poğaçası); Paskalya Çöreği, Tahinli Çörek; Pandispanya yapımı, Krokan yapımı ve Krokanlı Yaş Pasta; Krempatiseri (Pastacı Kreması).
***Bu kursu alanlara ÇİKOLATA kursu hediye***
20 ŞUBAT 2010 CUMARTESİ SAAT 14:30 - 18:30 ARASI
Kayıt alınmaktadır.
KURS SÜRESİ: 4 hafta, haftada 1 gün, toplam 16 saattir.
Kurs eğitmeni: Pastacılık Eğitim Ustası Cemil Çengel
Katılım ücreti :500 YTL + KDV
Kursiyer Sayısı :6 -12 kişilik gruplarla ve uygulamalı olarak yapılır
10:00-14:00 Arası
**NOT: Kurs ücreti kurs başlangıcında ödenir.
Ödemesini yapmayan kursiyer derse alınmaz.
***NOT: Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi yönetimi, kurs tarihlerinde ve saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
chefsistanbul
2 yorum:
Ben istiyorum böyle kurslara gitmek ama fazla kilolarıma kilo eklemekten korkuyorum:)
olsun canım her yaptığımızı yemeyiz bizde . ailemize dostlarımıza yapalım yeter :)
Yorum Gönder